Qui som

Som un Club esportiu dinàmic que respon a les necessitats de la societat actual. Comptem amb més de 5.000 m2 d'  instal·lacions i un equip de professionals disposats a oferir el millor servei.

METASPORTS és un Club al servei de l'activitat física i la salut. La base de la nostra filosofia es fonamenta en tres punts:

Atenció personalitzada

El nostre equip t'ofereix el suport nececessari per aconseguir els objectius d'acord amb els teus interessos i necessitats personals i molt més. Els nostres monitors t'ajuden dia a dia a millorar el teu nivell de condició fí­sica i tècnica, així com aconseguir beneficis a nivell de salut. Regularment el treball és revisat a fi de preveure les necessitats futures, conèixer el nivell i comprovar la millora aplicant les correccions i canvis necessaris. D'aquesta manera podem satisfer qualsevol demanda que pugui fer el soci més exigent.

Gran varietat d'activitats i serveis

T'oferim un gran ventall de serveis. Des d'un programa d'entrenament personal de fitness muscular i/o càrdiovascular fins a més de 30 classes setmanals d'aeròbic, tonificació i condicionament fí­sic diferents, la possibilitat de jugar a esquaix, tennis i/o paddle, i/o participar a la lliga de futbol sala.

També t'oferim la possibilitat de gaudir de la piscina, i de que et relaxis fent una sauna, un bany de vapor o un hidromassatge a la nostra àrea de SPA. També comptem amb servei d'UVA , estètica i quiromassatge.

Per la teva comoditat, a dins del mateix edifici podràs gaudir del servei de Bar-Restaurant, on hi trobaràs l'ambient i l'atenció que et mereixes.

Personal titulat i qualificat

Gràcies a la intervenció de professionals de coneixement aplicant un estil propi de treball i una manera d'entendre l'esport i l'activitat física, podem oferir-te un servei de qualitat, així­ com el millor assessorament i tracte personal.