Restaurant i empreses

Meta Sports és conscient de les necessitats de dinar diàriament fora de casa pel ritme de vida que portem. Així us ofereix l’opció perfecta de dinar mantenint una dieta saludable a prop del vostre lloc de treball i a un preu assequible, en un restaurant amb atenció ràpida, sense perdre la qualitat i el servei necessari perquè et trobis casi com a casa.

Informa’t.

El nostre menú està disponible a partir de les 11 h. cada dia a la web. Podeu veure'l clicant aquí

Meta Sports posa a la vostra disposició tota la seva experiència, serveis i instal·lacions per aconsellar-vos i oferir l’opció que millor s’adapta a les necessitats dels nostres clients.

Disposem de capacitat per a 250 persones: 1 menjador central per 120 persones, i dos privats, un amb capacitat per 60 persones i l’altre per 70. El restaurant organitzarà les taules segons necessitats. Us oferim també l’opció de fer canvis al menú diari com ara : menús dietètics, canvis al celler, …..  Comptem amb :

  1. Servei de cafeteria i bar: esmorzars, plats combinats i entrepans. Per menjar aquí o per emportar.
  2. Servei de restaurant: El nostre restaurant ofereix un menú diari, el preu del qual són 10 € (iva inclòs) on podem escollir entre quatre primers, quatre segons i postres, a part de la nostra carta i suggeriment del Xef. Els divendres elaborem un menú diferent amb vermut i tapetes.

Per a comoditat dels seus clients Meta Sports ofereix diverses opcions a l’hora d’escollir el tipus de pagament del menú diari, amb diferents avantatges contables a nivell d’empresa:


Llistat relació personal menús

A nivell d’empresa seria el cas en que aquesta contractés amb nosaltres el servei de restaurant diari. Per controlar els dinar que es facin cada dia se’ns facilitaria un llistat amb la relació del personal que podria venir, elaborant un quadre mensual, amb la relació de noms, on cada persona hauria de signar a la casella corresponent del dia que vingui a dinar.

Cada final de mes es facturaria el total de menús, elaborant la corresponent factura. L’avantatge d’aquesta opció és que es factura només allò que s’ha consumit (entrepà, plat únic,…….)

En aquests moments, amb aquesta opció, un menú valorat en 9,50 € sortiria a 8,83 € per a l’empresa, ja que es poden descomptar l’I.V.A.

Talonari menú restaurant

Donem als nostres clients l’opció d’adquirir uns tiquets de dinar. La compra es fa en talonaris de 25 tiquets, com a mínim, a 10 € (i.v.a inclós) el menú complert (talonari de 25 tiquets 250 €)

NOTA : Les opcions descrites no exclourien qualsevol altre suggerència per part de l’empresa o interessat als serveis abans explicats. El nostre restaurant també accepta com a forma de pagament Tiquet restaurant / Cheque Gourmet / Sodexho pass.

A més a més us donem l’opció de gaudir de les nostres instal·lacions per a celebracions d’empresa i/o privades com ara presentacions diverses, festes de nadal i estiu o bé dinars o còctels d’empresa, o qualsevol altre acte social necessari per a vostès.


El nostre menú està disponible a partir de les 11 h. cada dia a la web. Podeu veure'l clicant aquí