Presentació
Meta Sports és un Club esportiu ubicat a Polinyà, dins d’una important zona industrial. La seva situació estratègica respecte als pobles propers facilita el seu accés en poc temps i comoditat.

Pels que no conegueu el Club Meta Sports és un gran centre esportiu dotat de més de 5.000 m2 de modernes instal·lacions i un gran equip de professionals disposats a oferir el millor servei,  que fa que esdevingui un marc idoni per a desenvolupar qualsevol activitat, tant esportiva com social. 

El Club Esportiu Meta Sports té una filosofia oberta i dinàmica, l’eix de la qual es fonamenta en tres punts bàsics:

  • Atenció personalitzada al client 
  • Gran varietat d’activitats i serveis
  • Personal titulat i qualificat

Meta Sports és un Club al servei de l’activitat física i la salut. Volem donar a conèixer els beneficis de l’exercici físic regular, un exercici saludable i controlat per especialistes. Per la situació del lloc on ens trobem ubicats, no podem oblidar el magnífic servei que podem proporcionar, tant a les empreses com als treballadors de la zona. Els oferim tot allò que esperem d’un Club amb un ambient agradable i tranquil. Descobreixi la sensació de sentir-se cuidat per un equip d’experts que realment es preocupen de vostè, ja sigui assessorant la seva dieta, controlant la seva rutina de treball, millorant la seva tècnica esportiva, etc.

També podrà evadir-se i relaxar-se fent una sauna, un bany de vapor o un hidromassatge SPA, o bé un sol Uva, sense sortir dels vestuaris o, simplement, gaudint de la piscina durant tot l’any. També podrà comptar amb el Servei Mèdic Esportiu, fisioteràpia, quiromassatge i dietista, a més a més dels altres serveis complementaris que posem al seu abast. 

Al Club Meta Sports podrà seguir un programa d’entrenament personalitzat, participar a més de 50 classes diferents setmanals, realitzar un partit d’esquaix, raquet, paddle o futbol sala.

Per al seu confort també podrà gaudir d’un agradable menjar al nostre restaurant i/o menjador privat.