Curs Rehabilitació Global Postural

facana 20120126 02

Cada dia l'empresa es preocupa més de la salut dels seus treballadors i són conscients de la importància de crear uns hàbits de prevenció.

Un tema molt important per a les empreses són les absències laborals, per lessions en moltes ocasions per falta de prevenció i per hàbits no correctes d'higiene postural o de salut en general. Si el vostre treballador no es troba en un ambient de salut satisfactori perjudica el seu rendiment diari, la capacitat de concentració i el seu benestar personal.

És per això, que Metasports per tal d'ajudar a prevenir les citades lessions, així com per corregir i reforçar aquests problemes hem creat la possibilitat de poder realitzar per la vostra empresa un curs de Rehabilitació Global Postural.

 

El curs es impartit per un fisioterapeuta especializat i consta de nou classes, la primera es una entrevista i valoració i les vuit restants es realitzarà el treball específic per a cada persona amb un màxim de 8 per controlar l'evolució i poder realitzar un informe individualizat.

Les classes de Rehabilitació Global Postural consisteixen en:

  1. Classes de gimnàstica correctiva que ajuden a reforçar i prevenir futures lessions. Ejercicis que es treballen en grups reduits o individualment.
  2. Classes d'Aquatic Rehability. Gimnàstica realitzada a la piscina que dins del seu benefici està l'efecte relaxant de l'aigua i la falta d'impacte amb els exercicis.

Altres classes més específiques;

  • Esquena; conjunt d' exercicis específics amb problemes de l'articulació, de l'espatlla ja siguin articulars o capsolligaments, buscant la movilització de la columna, espatlla i cintura escapular
  • Reequilibrar l'aparell locomotor; treballant la motricitat s'aconsegueix una estimulació propioconceptiva que aporta al sistema nerviós l'informació necessària per la reequilibració de l'aparell locomotor després de la lessió.

Depenent de l'evolució el fisioterapeuta asessora i planifica uns hàbits de salut i esportius perquè el vostre treballador es recuperi, millori la seva activitat física i tingui uns hàbits de prevenció de la salud, al mateix temps l'empresa recupera un treballador en plenes condicions fisiques i anímiques. Per altre banda el treballador valorarà l'esforç de l'empresa.

Metasports per que el curs sigui més motivant ofereix, avans o després de la classe la possibilitat de gaudir de les instal.lacions, treball sala fitness, a la piscina, relaxar-se a la zona d' aigües, o sessions de entrenament personal, padel ...

Els curs com hem comentat és d'un màxim de 8 persones
de la mateixa empresa o d'altres, el día per realitzar la classe en primera opció sería els dimarts però es pot modificar segons necessitats.

Tambe pot ser interessant realitzar una presentació-coloqui a les vostres instalacions a fi d'informar als treballadors.

El preu del cursos de presentacio coloqui de una durada de 30', amb la finalitat de presenta en el lloc de treball els problemas de una falta de higene postural i els problemas que poden incidir en el treball. Acord puntual segons necesitats i horaris.

El preu del curs de 8 sesions en las instal-lacions de Metasports es de 60 € per treballador. Maxim per grup de 8 personas.