App Store Google Play Instagram Facebook
93 713 23 75
NOVA POLITICA DE RESERVA DE PISTA I CANCEL.LACIO
16/08/2023

Estimats clients,

 

Ens complau informar-vos sobre alguns canvis en les condicions de reserva de les nostres pistes de pàdel i política de cancel·lació que es faran efectius en DIR Metsaports i Club Esportiu Piscines. Pots consultar la nostra política de contractació en el següent Link:

 

Link POLITÍCA DE CONTRACTACIÓ

https://docs.google.com/document/d/1XpFjs2t6OMFClAC5c-cu6hluuZYr0MIS/edit?usp=sharing&ouid=100792714807513408463&rtpof=true&sd=true

 

Aquests canvis s'implementaran a partir del 21/08.

 

A partir d'aquesta data tots els pagaments de les reserves i partides PLAY hauran de realitzar-se via APP, i estaran subjectes a la política de cancel·lació estipulada.

Els pagaments es podran realitzar amb targeta de crèdit, bono i saldo. Es podrà carregar saldo des de la mateixa APP o Recepció.

 

En cas de realitzar-se una reserva des de Recepció haurà d'abonar-se l'import en el mateix moment i quedarà subjecta a la política de cancel·lació.

Aquests canvis tenen com a objectiu millorar la seva experiència en reservar les nostres pistes de pàdel i oferir una opció més còmoda de reserva i cancel·lació.

Ens esforcem per oferir-los un servei de qualitat i adaptar-nos a les seves necessitats.

 

Agraïm la contínua confiança en de tots dos clubs. Si tens alguna pregunta o inquietud sobre aquests canvis, no dubtis a posar-te en contacte amb el nostre equip d'atenció al client.

 

Atentament,

Área de coordinació

« Volver